Mydland

JULEMAT

Julebord

 

Pinnekjøtt av Lam kuttet ca 1,2kg 

 

                                                                  Norgesmester 2019 38mm2   Gull 2019 38mm3

Optimized PinnekjAtt av lamIngredienser:Til 100 g ferdig vare er anvendt 148 g lammesider, salt, konserveringsmiddel (E-250), Vannes 16-18 timer i stillestående vann. dampes til det er mørt, ca 3 timer.

 

Røkt Pinnekjøtt av Lam kuttet ca 1,2 kg 

                                                                   Norgesmester 2019 38mm2Gull 2019 38mm3

 

Optimized 281170 RAkt PinnekjAtt 2Ingredienser:Til 100 g ferdig vare er anvendt 148 g lammesider, salt, konserveringsmiddel (E-250), Vannes 16-18 timer i stillestående vann. dampes til det er mørt, ca 3 timer. 

 

Lammerull små kokt delt

 

Gull 2019 38mm3Optimized Lammerull smA kokt delt f

Ingredienser: Til 100 g ferdig vare er anvendt 104 g lam og lammekjøtt, vann, salt, løk, pepper, glucose sirup, stabilisator (E-450), ingefær, antioksidant (E-301), konserveringsmiddel E250 

 

Bayonneskinke

 

Optimized Baynonneskinke

Ingredienser:Kjøtt (89%) av Svinekam benfri, vann, salt, stabilisator (E-450), antioksidant (E-301), konserveringsmiddel E250 

 

Juleskinke benfri 1kg

 

Optimized Juleskinke

Ingredienser: Kjøtt (96%) av svin skinke, vann, salt, surhetsregulerende middel (E-325), stabilisator (E-450), antioksidant (E-301), stabilisator (E-407), konserveringsmiddel E250 

 

Røkt Julepølse 300g

 

Optimized julepAlse

Ingredienser: Kjøtt (54%) av svin og storfe, vann, potetmel, melkepulver (MELK), salt, surhetsregulerende middel (E-325), glucose sirup, pepper, antioksidant (E-301), ingefær, muskat, konserveringsmiddel E250