Mydland

CATERINGTELEFON: 776 50 330
  • Reinfilet 01 lr

    Selskaprett #1 - 3 retters

     

    Forrett

     Kremet blomkålsuppe med stekt bacon og urteolje

     

    Hovedrett

     Filet av rein med røstipotet, grønnsaker med bacon og blåbærsaus.

     

    Dessert

     Panna cotta med multesaus

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"

  • Optimized kj+tboller spyd logo

    Konfirmasjonsmeny #1

    • Kjøttboller (mlk) *
    • Grillet kyllingklubbe (sel)
    • Spekeskinke
    • Urtepølser *
    • Røkt skinke
    • Ovnsbakt urtelaks (fsk, mlk)
    • Røkt ørret (fsk)
    • Tacosnurrer (glt, mlk)
    • Urtemarinert svinenakke
    • Tapaspølse (snp)
    • Eggerøre (mlk,egg)
    • Focaccia / brød / smør (glt,mlk)
    • Hvitløksdressing (mlk)
    • Potetsalat (egg,mlk,snp)
    • Italiensk salat (mlk,egg)
    • Grønnsalat

    * Leveres kaldt, men kan varmes.

  • Optimized Tapas 02

    Konfirmasjonmeny #2

    • Huset Salsiccia
    • Frans Josef tapaspølse (snp)
    • Lakserullade med dillkrem (mlk,glt,fsk)
    • Saltbakt amadinepotet
    • Kyllingfilet med urteolje
    • Husets lammerull
    • Røkt ørret (fsk)
    • Svinemedaljong med ananas (soya)
    • Stekt choritzo med eple
    • Rosastekt roastbiff
    • Nudelsalat med kylling (egg,glt,soya)
    • Eggerøre (mlk,egg)
    • Focaccia/brød/smør (glt,mlk)
    • Aioli (egg,snp)
    • Potetsalat (egg,mlk,snp)
    • Hvitløksdressing (mlk)
  • Dessert-01.jpg

    Selskaprett #2 - 3 retters

     

    Forrett

    Grillet kamskjell, servert med blomkålpuré, aspargesbønner og urteolje.

     

    Hovedrett

    Førsteklasses lammefilet med friske rotgrønnsaker.
    Serveres med fløtepotet og urtesaus

     

    Dessert

    Ostekake med pasjonsfrukt.

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"

  • Lammeskank 01 lr

    Selskaprett #3 - 3 retters

     

    Forrett

    Umberto spekeskinke med melonsalat

     

     Hovedrett

    Braisert lammeskank på seng av grov potetmos, sopp og grønnsaker.

     

    Dessert

    Sjokolade mudpai med vaniljesaus

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"