Mydland

CATERINGTELEFON: 776 50 330
  • Reinfilet 01 lr

    Selskaprett #1 - 3 retters

     

    Forrett

    Vår gode kremete blomkålsuppe med hjemmelagde brødkrutonger.

     

    Hovedrett
    Filet av rein, serveres med sopp og bacon, sellerirotpuré og brokkoli med selskap av rødvinskokt pære. Urtebakt amadinepoteter på spyd hører også med.

     

    Dessert
    Panna cotta med multe- og pasjonsfruktsaus.

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"

  • kjottboller spyd lr

    Konfirmasjonsmeny #1

    • Kjøttboller (mlk)
    • Grillet kyllingklubbe (sel)
    • Fenalår
    • Urtepølser
    • Røkt skinke
    • Røkt ørret (fsk)
    • Tacosnurrer (glt, mlk)
    • Kyllingspyd (glt,soy, skl)
    • Urtemarinert svinenakke
    • Tapaspølse (snp)
    • Eggerøre (mlk,egg)
    • Focaccia / brød / smør (glt,mlk)
    • Salsa
    • Potetsalat (egg,mlk,snp)
    • Nudelsalat med biff (glt,soy,skl)
  • Tapas 02 lr

    Konfirmasjonmeny #2

    • Huset bratwursth
    • Frans Josef tapaspølse (snp)
    • Lakserullade med dillkrem (mlk,glt,fsk)
    • Saltbakt amadinepotet
    • Kylling i masala (glt,soy,skl)
    • Husets lammerull
    • Røkt ørret (fsk)
    • Scampi (skl)
    • Rosastekt roastbiff
    • Pastasalat med kylling (glt, mlk)
    • Eggerøre (mlk,egg)
    • Focaccia/brød/smør (glt,mlk)
    • Aioli (egg,snp)
    • Potetsalat (egg,mlk,snp)
  • Dessert-01.jpg

    Selskaprett #2 - 3 retters

     

    Forrett

    Grillet kamskjell, servert med blomkålpuré, aspargesbønner og urteolje.

     

    Hovedrett

    Førsteklasses lammefilet med friske rotgrønnsaker. Serveres med vår utsøkte urtesaus og stekte småpoteter.

     

    Dessert

    Ostekake med pasjonsfrukt.

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"

  • Lammeskank 01 lr

    Selskaprett #3 - 3 retters

     

    Forrett

    Umberto spekeskinke på seng av melonsalat og frisk vinaigrette.

     

    Hovedrett

    Braisert lammeskank i følge med sellerirotpuré, brokkoli, skogsopptimbaler og sjysaus. Smørdampet delikatessepotet hører også til.

     

    Dessert

    Sjokolade mudpai med vaniljesaus

     

    Ønsker du serveringshjelp, kokk eller servitør se "Personell og bistand"